Zaal huren?

Huur onze grote feestelijke zaal voor optredens, voorstellingen, vieringen. Of een van de praktische en sfeervolle kleinere zalen voor gezellige bijeenkomsten of vergaderingen. Alle informatie en beschikbaarheid vind je op vindjeruimte.nl. Met foto’s van de verschillende ruimtes in De Schutse en de voordelige huurtarieven. Wil je een ruimte reserveren? Bij voorkeur een mail naar Willem Biesheuvel w.biesheuvel@pkn-uithoorn.nl. Hij is ook telefonisch bereikbaar op 06-11001732. Willem heeft de verhuur overgenomen (na 13 jaar!) van Nico van der Horst. Bedankt, Nico!

Reserveer tijdig!

Er zijn veel activiteiten in De Schutse. We willen voor series kerkelijke activiteiten uiterlijk 1 mei de ruimtes reserveren voor een nieuw kerkelijk seizoen. Groepen die weten dat ze op hetzelfde moment zalen willen gebruiken, kunnen vooraf met elkaar data afstemmen.