Zaal huren?

Huur onze grote feestelijke zaal voor optredens, voorstellingen, vieringen. Of een van de praktische en sfeervolle kleinere zalen voor gezellige bijeenkomsten of vergaderingen. Alle informatie en beschikbaarheid vind je op Vind je ruimte. Met foto’s van de verschillende ruimtes in De Schutse en de voordelige huurtarieven. Ook kan je zien of een ruimte op de gewenste datum nog beschikbaar is, en kan je een reserveringsverzoek doen.
Ga voor zaalverhuur rechtstreeks naar de zalen van De Schutse op www.vindjeruimte.nl

Voor nadere informatie kan je ook contact opnemen met
Nico van der Horst
Boterdijk 129, 1424 ND De Kwakel
tel 0297-285835 of 06-43801173
verhuur@pkn-uithoorn.nl

Reserveer tijdig!

Er zijn veel activiteiten in De Schutse. We willen voor series kerkelijke activiteiten uiterlijk 1 mei de ruimtes reserveren voor een nieuw kerkelijk seizoen. Groepen die weten dat ze op hetzelfde moment zalen willen gebruiken, kunnen vooraf met elkaar data afstemmen.