Vervoer

Vervoer naar de kerkdienst

Online kijken is leuk, maar het is fijner om echt bij de kerkdienst te zijn en te kunnen napraten.

Een klein aantal gemeenteleden is voor het bezoek aan de kerkdiensten afhankelijk van de hulp van andere gemeenteleden. Die halen hen thuis op met de auto en brengen ze na het koffiedrinken weer terug. De dankbaarheid is groot. Het werkt valt erg mee. Het zijn kleine ritjes, je gaat zelf toch ook naar de viering en bij slecht weer heb je een alibi (je hoeft niet op de fiets). Fred van de Water maakt een rooster voor een paar maanden. Dat is de basis, maar iedereen is soepel en bereidwillig genoeg om zonodig onderling te wisselen. Tot nu toe gaat het zo prima. In de loop van de tijd zijn er wat chauffeurs afgevallen. Enkele gemeenteleden hebben aangekondigd dat ze na de zomervakantie ook graag gebruik willen gaan maken van deze ‘service’. Dat gaat lukken met een paar nieuwe chauffeurs. Als er voldoende meedoen kom je niet al te vaak aan de beurt en kan er makkelijker worden geruild. We willen als gemeente toch graag omzien naar elkaar? Dat kan op deze manier heel praktisch. Laat je af en toe inschakelen.

Doe je mee? Graag je naam, telefoon en e-mailadres mailen aan
Fred van de Water
vandewaterfred@gmail.com