Wijkavond

Sectiebijeenkomsten 2020

Moed houden

Moed houden is het thema van onze wijkavonden (sectiebijeenkomsten) in maart dit jaar.

Op tal van gebieden van ons leven is er soms aanleiding om de moed juist te verliezen. In kerkelijk verband kun je denken aan de krimp en vergrijzing van onze gemeente, die ons aan het denken zet over onze toekomst en waarin we ook in het nieuwe beleidsplan een antwoord op proberen te zoeken. Maar je kunt ook breder kijken, naar wereldwijde ontwikkelingen (klimaat, migratie) die ons raken, én veel dichter bij jezelf blijven: je eigen leven, gezondheid, ouder worden. Op al die levensterreinen is de vraag: hoe houd je moed, hoe blijf je staande, waar zit de bron voor je hoop richting de toekomst?

Meer of minder betrokken

We denken dat het goed is daar samen over te praten, als mensen die meer of juist wat minder bij onze gemeente betrokken zijn. Daarvoor is een programma samengesteld aan de hand van een Bijbelverhaal, waarvan wij denken dat het helpt om in gesprek te komen en wellicht nieuwe bronnen van moed en hoop aan te boren.

Gastvrij

Vanzelfsprekend is ook ontmoeting en onderling contact belangrijk. U wordt ontvangen met koffie en thee en na een inhoudelijk deel is er ruim gelegenheid voor gezellige gesprekken bij een hapje en een drankje.

Ook zonder uitnodiging

U bent van harte welkom op de onderstaande data. U krijgt als het goed is via uw contactpersoon, pastoraal medewerker of ouderling een uitnodiging voor de bijeenkomst die speciaal voor uw ‘sectie’ (een aantal straten bij elkaar in de buurt) bestemd is. Maar bent u op die datum verhinderd, dan kunt u zonder probleem bij een andere sectie aansluiten. Ga gerust naar tijd en plek die het prettigste uitkomt. Als u vragen hebt, wendt u tot uw contactpersoon of tot ondergetekenden.

De data, tijden en plaatsen zijn als volgt:

Sectie 1
di 17 maart 14.00-16.00 uur · Piet Heinlaan 6, Amstelhoek

Sectie 2
wo 18 maart 20.00-22.00 uur · Graslaan 1, De Kwakel

Sectie 3-4
di 24 maart 10.00-12.00 uur · De Schutse

Sectie 5-6-7-8-9-10
wo 11 maart 10.00-12.00 uur · De Schutse
di 24 maart 20.00-22.00 uur · De Schutse

Sectie 11-12-13
di 24 maart 20.00-22.00 uur · Basisschool De Kajuit, Eendracht 2

Sectie 16
do 12 maart 14:45-16:15, Hoge Heem, in het restaurant.

Van harte welkom namens de contactpersonen, pastorale medewerkers en ouderlingen,

Florisca van Willegen-Kerkvliet en ds. Joep Dubbink