Woorden vangen in beelden

26 sept

Bezinning en Verdieping

Door de lens – Woorden vangen in beelden

do 26 sept 20.00 · De Schutse

Dankzij onze mobieltjes maken we meer foto’s dan ooit. Zijn dat vooral kiekjes, of lukt het ook om een thema, een gedachte, een beeld te vangen? Op de Startzondag werden we uitgedaagd om het thema David en Goliath te vangen in een foto om met anderen te delen.

David en Goliath – klein maar dapper. Beren op je weg. Machten die het goede bedreigen. Iets kleins wat toch weerbaar is. Deze wereld omgekeerd. Samen met God en met elkaar kunnen we elke reus aan.

Heb je een foto die voor jou het thema David en Goliath verbeeldt? Wil je die delen en toelichten? Doe dan mee aan de avond van Bezinning en Verdieping op donderdag 26 september om 20.00 uur in De Schutse. Koffie en thee staan klaar vanaf 19.45 uur.

We vragen om je foto uiterlijk 25 september te mailen naar: julianne.ottenbros@gmail.com. Julianne, een jonge, professionele fotografe, zal de resultaten met ons bespreken. Iedere fotograaf mag toelichten waarom voor deze verbeelding is gekozen. Na 26 september worden de foto’s opgehangen als tijdelijke tentoonstelling in de ontmoetingsruimte. Daarna krijg je jouw foto mee naar huis. Doet je mee? Van harte welkom!

Liesbeth Geudeke