Zendingskalender

Zendingserfgoedkalender 2019

Ook voor 2019 wordt weer een kalender uitgebracht, deze wordt gesierd door bijzondere en authentiek-traditionele schilderkunst van het Indonesische eiland Bali in de Balinese Wajang of Kamasan stijl. Een schilderstijl die teruggaat op de traditionele hofschilderkunst van het Hindoeïstische Balinese rijk zoals deze zich vanaf de 13e eeuw op dit eiland heeft ontwikkeld. Een minutieuze penseelstijl waarbij de weergave geheel in de Balinese context wordt weergegeven met verwijzing naar natuur en cultuur. Het thema van deze kalender is: Laat de kinderen tot mij komen.

De Zendingserfgoedkalender is een voortzetting van de Missie-Zendingskalender die in 2013 voor het laatst is uitgebracht, Hierin staat de verbeelding van het Evangelie door Christenen in Azië, Afrika en Latijns Amerika centraal.

De kalender wordt van harte aanbevolen door o.a. Kerk in Actie, maar is er voor alle kerken. Ook parochianen kunnen bij mij een kalender bestellen.

De prijs is € 9,-. Achterin de kerk ligt een intekenlijst waarop u  één of meerdere exemplaren kunt bestellen onder vermelding van uw naam en adres of telefoonnummer.

Gerie van Schaik, 562569, mail gerievs@kabelfoon.nl